Leeruniek gaat ook samenwerken met IEP en Boom!


6 October, 2020

Leeruniek gaat samenwerken met IEP en Boom!


Naast Diataal gaat Leeruniek nu ook de samenwerking aan met Bureau ICE en Boom. Dit betekent dat je als school straks met elk van de drie nieuwe volgtoetsen - Dia, IEP en Boom - kunt gaan werken, en nog steeds je analyse binnen Leeruniek kunt doen. Daarnaast kan je natuurlijk gebruik maken van de rapportages uit het Dia-, Boom- of IEP-LVS. Leeruniek gelooft in de vrijheid van scholen om de volgtoets te kiezen die het beste bij hen past. Door de samenwerking met verschillende toetsaanbieders aan te gaan, ondersteunt Leeruniek deze keuzevrijheid. 

Door te koppelen met Leeruniek kunnen de gebruikers van IEP en Boom straks ook actueel en aantoonbaar zicht op ontwikkeling borgen voor het hele onderwijsteam. Zo komen de halfjaarlijkse toetsen, methodetoetsen en kindkenmerken samen in één overzicht en heb je als school de hele context van de brede ontwikkeling in beeld. 

IEP,  Boom en Leeruniek zijn blij om hun gezamenlijke gebruikers optimaal te kunnen ondersteunen bij het beste onderwijs voor ieder kind. 

Naar verwachting is de koppeling vóór het nieuwe kalenderjaar live. Meer informatie hierover volgt. Wil je alvast meer weten over de samenwerkingen? Neem dan contact met ons op via info@leeruniek.nl of tel: 020-261 5284.Geschreven door:
Rosa van Santbrink