Eindejaarsaanbieding 2020


17 November, 2020

Eindejaarsaanbieding 2020


Met het leerlingontwikkelsysteem van Leeruniek heb je niet alleen zicht op en inzicht in de ontwikkeling van je leerlingen, maar krijg je ook meer grip op groei. Zo komen de halfjaarlijkse volgtoetsen, methodetoetsen en kindkenmerken samen in één overzicht en heb je als school de brede ontwikkeling in beeld. 

Benieuwd of Leeruniek ook iets voor jullie school kan betekenen? Onze schooladviseurs komen graag een keer (virtueel) langs. Zo maak je kennis met onze werkwijze en laten we je in één oogopslag waar jouw leerlingen staan. 

Boek nog voor het einde van het jaar een quickscan voor jouw school en ontvang 2 maanden gratis toegang extra wanneer je start in januari of februari 2021, inclusief een gratis adviesgesprek. Deze actie loopt van 1 november 2020 t/m 31 januari 2021 en is geldig op onze ‘Verdieping’ of ‘Verdieping+’ pakketten.

Ik wil de eindejaarsaanbieding

Of boek hier je quickscan en laat ons weten dat je gebruik wilt maken van de 'eindejaarsaanbieding'.


Al 1 op de 6 scholen gingen je voor. Zo ook basisschool ‘Guido de Brès’. Lees hier de ervaring van IB-er Annelies Kramer.
Image