Webinar: M-toets in coronatijd; wat is wijsheid?


4 February, 2021

M-toets in coronatijd; wat is wijsheid?


In gesprek met scholen merken we dat er veel vragen zijn rondom de afname van de halfjaarlijkse toets (de niet-methodegebonden toetsen, of M-toets).

Zo zijn veel scholen er nog niet uit óf ze überhaupt wel gaan toetsen. Men vraagt zich af; moeten we de leerlingen hier nu mee belasten? Hebben we niet genoeg aan de methodetoetsen en onze eigen observaties? Leggen we de focus nu niet liever op het behandelen van de lesstof? En áls we gaan toetsen, wat doen we dan met de uitkomsten?

Kortom, wat is wijsheid? Om antwoord te geven op deze vragen organiseert Leeruniek een webinar voor schoolleiders en intern begeleiders.


Webinar: M-toets in coronatijd; wat is wijsheid?
In het webinar komen bovenstaande vragen aan bod en geven we praktische handvatten voor MT leden in het basisonderwijs om mee aan de slag te gaan.

Ben jij schoolleider of intern begeleider en wil jij ook deelnemen aan het webinar? Er zijn 3 verschillende data en het is helemaal gratis! Interesse? Meld je dan aan via onderstaande button en ontvang de link! 

Optie 1: donderdag 11 februari = VOL!
Optie 2: dinsdag 16 februari = VOL!
Optie 3:  donderdag 25 februari = VOL!

Tijd: 16:00 - 16:45 uur

Image

Inschrijvingen voor het laatste webinar zijn gesloten!

Het webinar ‘M-toets in coronatijd; wat is wijsheid?’ was geslaagd. We zijn dankbaar voor alle mooie gesprekken en dat we zoveel scholen hebben kunnen helpen om twijfels rond de middentoetsen weg te nemen. Namens team Leeruniek wensen we alle scholen heel veel succes de komende periode met het afnemen en analyseren van de M-toets!

Mocht je nog vragen hebben of met een schooladviseur willen sparren over het analyseren van de M-resultaten, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen