Webinar: Cito-analyse na schoolsluiting


11 March, 2021

Webinar: Cito-analyse na schoolsluiting

Hoe pak je dat aan?


Op dit moment worden op de meeste scholen de middentoetsen afgenomen om te zien hoe de leerlingen zich het afgelopen half jaar hebben ontwikkeld en om te bepalen hoe je het onderwijs de komende maanden gaat inrichten. Doordat de toetsen later worden afgenomen en door de lange periode van thuisonderwijs, krijgen wij van veel scholen de vraag hoe ze de analyse nu het beste kunnen aanpakken en waar ze op moeten letten.

In de basis raden we je aan om gebruik te maken van onze READ-cyclus, maar daarnaast zijn er nog een aantal dingen om rekening mee te houden. Zeker nu de uitvoering van de vorige aanpak (het Doen) anders is verlopen dan gepland. In onze gratis webinar geven we praktische tips en handvatten om de eerste stappen van de READ-cyclus te doorlopen, zodat je goed betekenis kunt geven aan de resultaten.

Voor wie: Al onze gebruikers die de M-toets gaan analyseren of daarbij ondersteunen
Wanneer: Dinsdag 30 maart, 16.00-16.45 uur
Kosten: Gratis

Let op: Per school zijn er maximaal 5 plekken beschikbaar.

Image

Inschrijvingen voor het webinar zijn gesloten!

Het webinar ‘Cito analyse na schoolsluiting’ is vol. We zijn dankbaar voor alle aanmeldingen. Mocht je nog vragen hebben of met een schooladviseur willen sparren over het analyseren na schoolsluiting, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen