Diataal in Leeruniek


18 March, 2021

Diataal in het dashboard van Leeruniek


Vanaf deze week zijn de toetsen van Diataal volledig zichtbaar in Leeruniek!
Ons productteam heeft achter de schermen hard gewerkt om alle Diatoetsen mooi en overzichtelijk weer te geven in het dashboard. Door deze koppeling bieden we nu de mogelijkheid om behalve Cito ook de toetsen van Diataal in het dashboard weer te geven. Dit geeft je school of stichting de kans om zelf te ervaren welke toets het beste voor jullie school werkt.

Naast de toets is vooral wat je vervolgens met de resultaten doet doorslaggevend voor je onderwijskwaliteit. Precies die stap is waar Leeruniek zich sterk voor maakt: het vertalen van zicht op ontwikkeling naar passend onderwijskundig handelen. Oftewel cyclisch werken volgens ons READ-model. In Leeruniek komen de halfjaarlijkse toetsen, methodetoetsen en kindkenmerken samen in één overzicht en heb je als school de hele context van de brede ontwikkeling in beeld.
Neem jij al Diatoetsen af of overweeg je te switchen van volgtoets?

 En ben je benieuwd hoe Diataal eruit ziet in Leeruniek? Vraag dan een gratis quickscan of adviesgesprek aan met een van onze schooladviseurs. We nemen je mee door ons dashboard en laten het je dan aan de hand van je eigen schoolgegevens zien!
Maak nu een afspraak via onderstaande button.

Contact opnemen