Zomerdeal ~ tot 30% pakketkorting


17 May, 2021

Leeruniek Zomerdeal

Start nu met Leeruniek, zodat je klaar bent voor de NPO-aanvraag!

Het is nu meer dan ooit belangrijk om teambreed volledig en actueel zicht te hebben op de ontwikkeling en onderwijsbehoefte van alle leerlingen. Zowel bij de NPO-aanvraag als bij de uitvoering wordt er van je verwacht dat je zicht houdt op de voortgang en je hierop ook kunt verantwoorden. Leeruniek helpt scholen daar al jaren bij: met het dashboard en de cyclische werkwijze van Leeruniek heb je altijd actueel zicht op de voortgang en daarmee kan je als school of bestuur:

  • Snel en accuraat de NPO schoolscan doen + interventies plannen + een subsidieaanvraag indienen
  • De voortgang van de gekozen interventies monitoren + resultaten verantwoorden
  • Je onderwijskwaliteit duurzaam borgen door het creëren van zicht op ontwikkeling 
  • Een verbetercultuur realiseren in alle lagen van de organisatie

Dit is allemaal mogelijk met het leerlingontwikkelsysteem van Leeruniek! 

Benieuwd welke meerwaarde Leeruniek jouw school kan bieden of wil je gelijk aan de slag met een van onze pakketten? Onze schooladviseurs laten het je graag een keer zien!

Boek nog vóór het einde van het schooljaar een afspraak in voor jouw school en ontvang tot 30% pakketkorting wanneer je start in in het nieuwe schooljaar 2021-2022.

Image
Maak gebruik van de Leeruniek zomerdeal

Boek nog vóór het einde van het schooljaar een afspraak in voor jouw school en ontvang tot 30% pakketkorting wanneer je start in in het nieuwe schooljaar 2021-2022.

Deze actie loopt tot 9 juli 2021 en is geldig op al onze pakketten. **Wegens succes verlengen wij onze zomerdeal t/m 31 juli 2021!**

    * We gaan vertrouwelijk om met gegevens en zullen deze nooit aan derden verstrekken.