Leeruniek & Week Intern Begeleider


13 October, 2021

Leeruniek & Week Intern Begeleider


In november 2021 vindt alweer de 10e editie van de Week van de Intern Begeleider plaats en ook dit jaar zijn wij er met ons team weer bij.
Het is een bewogen periode is geweest voor veel scholen en intern begeleiders worden weer alle kanten op getrokken, terwijl de druk daarvoor ook al erg hoog was. Daarom willen wij jullie deze dagen nog meer ontzorgen: met een heerlijke massage! Daarnaast gaan we natuurlijk graag met jullie in gesprek over wat Leeruniek voor jouw school kan betekenen, en vertellen we over alle zorgen die we uit jullie handen kunnen nemen.

Het is de hoogste tijd voor meer rust en ruimte in je werk

Tijdens de WIB houden wij elke dag om 12.30 uur ook een boterhamsessie. Aan de hand van tips en trucs laten we je zien hoe je meer ruimte en rust creëert in je werk, zodat je als IB’er meer tijd hebt voor de dingen die er echt toe doen!

Heb jij je al ingeschreven voor de WIB? Dan hopen we je daar te zien!

Op alle dagen zullen wij aanwezig zijn: 
- Zwolle - maandag 8 november 2021
- Utrecht - dinsdag 16 november 2021
- Eindhoven - maandag 22 november 2021
- Rotterdam - dinsdag 30 november 2021

Bekijk programma