Schooladviseur Irene staat voor je klaar


22 September, 2022

Schooladviseur Irene staat voor je klaar


Het nieuwe schooljaar is alweer een paar weken begonnen. Schooladviseur Irene helpt ook dit schooljaar weer graag iedereen die vragen heeft over Leeruniek of die meer informatie wilt over het dashboard en de cyclische werkwijze. Daarnaast geeft Irene, zowel online als fysieke trainingen, aan scholen die al met Leeruniek werken. 

Irene streeft ernaar om elke vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. ‘’Via mail en videobellen zijn wij bereikbaar om vragen te beantwoorden. Als ik het antwoord niet weet, dan weet onze support afdeling het gegarandeerd. Je kan deze afdeling ook bereiken via de supportknop in het dashboard’’, legt Irene uit.

Het leukste aan haar werk vindt Irene het geven van trainingen op scholen. ‘’Een training is geslaagd als deelnemers na afloop direct aan de slag kunnen met Leeruniek. Als ze mij dan bedanken voor de duidelijke uitleg krijg ik daar een extra goed gevoel van.’’ 

Als laatste wil Irene meegeven aan gebruikers: ‘’Blijf door het schooljaar heen checken of je Leeruniek nog steeds op de juiste manier gebruikt. Ga met het MT van jouw school zitten en een schooladviseur van Leeruniek om te kijken hoe het ervoor staat met het dashboard en de analyses. Mocht je tussentijds vragen hebben, schroom dan vooral niet om contact op te nemen, mijn collega’s en ik staan voor je klaar!’’


Image


Geschreven door:
Julia de Dood