Leeruniek Winterdeal


1 November, 2022

Leeruniek Winterdeal

Begin 2023 met een goed en warm vooruitzicht!


Onze missie is om ieder kind een kansrijke toekomst te bieden. Dit doen wij door met ons dashboard en werkwijze het onderwijsteam in zijn kracht te zetten - met actueel inzicht in elk niveau en één gezamenlijke werkwijze. Al vele scholen optimaliseren hun onderwijsproces met Leeruniek. Jouw school straks ook?

Voor de scholen die nog niet met Leeruniek werken, hebben wij een mooie winterdeal. Start nog dit kalenderjaar met Leeruniek en ga 2023 met een goed vooruitzicht en veel warmte tegemoet. Bekijk de acties hieronder:

  • Sluit vóór 2023 een contract af en krijg gezellige HKliving kopjes + een Nespresso machine cadeau voor in de lerarenkamer!
  • Sluit vóór 2023 een meerjarig contract af en maak ook kans op één jaar gratis Leeruniek (excl. implementatiekosten).
  • Nog niet eerder kennisgemaakt met Leeruniek? Maak dan een afspraak voor een online demonstratie en ontvang een Pukka Original Theedoos.

Deze actie loopt tot 31 december 2022 en is geldig voor alle scholen die nog niet met Leeruniek werken. 

PS Werk je al met Leeruniek op school, maar ken je een school in jouw omgeving die dat nog niet doet? Introduceer je collega-school bij Leeruniek en ontvang beide een Pukka Original Theedoos wanneer de demonstratie is gegeven.
Maak gebruik van de Leeruniek Winterdeal

    * We gaan vertrouwelijk om met gegevens en zullen deze nooit aan derden verstrekken.