Teamvitaliteit en duurzame inzetbaarheid


7 December, 2022

Teamvitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Online workshop van Martin Thoolen


In het onderwijs is de werkdruk hoog. Als leidinggevende of teamleider heb je veel verantwoordelijkheid en niet altijd voldoende middelen om gestelde doelen te halen. Dit kan stress veroorzaken bij jou en je team. Hoe ga je hiermee om en hoe houd jij jouw team hieronder gemotiveerd? In deze online workshop geeft organisatiepsycholoog Martin Thoolen je inzicht in de krachten die spelen binnen jouw team en krijg je handvatten waarmee jij vanuit je eigen rol kunt werken aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van jezelf en je team.

Deze online workshop is voor de IB'er, directeur, kwaliteitsmanager en bestuurder die binnen het eigen team de uitval, burn-out en het verloop wil beperken, een gezonde werk-leven balans bewaakt en de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in eigen team wil vergroten.

  Wat kun je verwachten?

  • Je krijgt sneller inzicht in wanneer je teamleden stelselmatig over hun ‘gezonde’ grenzen gaan.
  • Je ontvangt praktische tools om de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in je team te vergroten
  • Je leert sneller negatieve stress te herkennen en erkennen;
  • Je ziet hoe je effectief omgaat met de negatieve stress in je team;
  • Je krijgt inzicht hoe je verder teamspirit creëert en bijdraagt aan teamvitaliteit

   Met als resultaat een vitaal en duurzaam inzetbaar team.


   Over de spreker

   Dr. Martin J.M. Thoolen heeft ruim dertig jaar professionele ervaring als inspirator van persoonlijk en collectief leiderschap, als senior coach/trainer en als klinisch- en organisatiepsycholoog. Hij heeft daarbij vele managers, professionals, bestuurders, ondernemers, directeuren en medewerkers begeleid bij hun persoonlijke ontwikkeling en professionele effectiviteit. Zowel als individu, als in teams en groepen. Voor het bedrijfsleven, de zakelijke dienstverlening, de industrie, ministeries en andere overheden, de zorgsector en vele andere branches. Meer informatie vind je op: www.martinthoolen.com

                    
   Werken aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van jezelf en jouw team?

   Schrijf je dan nu in voor de online workshop van Martin Thoolen, er is beperkt plek!

   Datum: 12 januari
   Tijd:
    16:00 - 17:00 uur
   Voor: IB’ers, directeuren, bestuurders en kwaliteitsmanagers
   Kosten: Gratis