Corrie 5 jaar bij Leeruniek

Corrie 5 jaar bij Leeruniek


Corrie wil graag haar steentje bijdragen aan het onderwijs. Voor haar is het de basis van het hele leven. Werken in het onderwijs kan veel betekenen voor de toekomst van kinderen. Na tien jaar als leerkracht voor de klas te hebben gestaan, zag zij tijdens een demonstratie van Leeruniek hoe dit het hele onderwijs kan versterken. Door haar werk bij Leeruniek hoopt ze bij te dragen aan een stabiele basis voor kinderen.

Image

"Ik werk graag bij Leeruniek omdat ik er zoveel plezier in heb om scholen te begeleiden"Wat zul je nooit meer vergeten in de tijd dat je bij LU werkzaam bent?

Toen ik vijf jaar geleden bij Leeruniek begon, was Leeruniek nog vrij onbekend bij scholen. Op de jaarlijkse IB-dag was elk gesprek eigenlijk een uitleg over wat we nu eigenlijk doen. Vijf jaar later komen onze klanten op een IB-dag naar ons toe met vragen en merk ik dat we echt een medespeler zijn. Ook tijdens diverse presentaties over het thema van deze dag, 'Toetsen als onderdeel van kwaliteitszorg', werd Leeruniek regelmatig genoemd.


Omschrijf in 1 woord wat onderwijs voor jou betekent.

Bouwen aan de toekomst. Als ik echt maar 1 woord mag gebruiken, dan: toekomst.


Omschrijf in 1 woord wat Leeruniek voor jou betekent.

Ontwikkeling.


Hoe zou jij in één zin omschrijven, wat jij leuk vindt aan het werken bij Leeruniek?

Ik werk graag bij Leeruniek omdat ik er zo veel plezier in heb om scholen te begeleiden en te zien dat er een verbeterslag plaatsvindt in de analyses en daarbij ook echt de onderwijskwaliteit beter wordt. Hoe gaaf is dat?


Bekijk hier het hele team achter Leeruniek

Maak kennis

Delen?