Image

Jouw expertise, onze tekentafel!


Hoe ziet zicht op ontwikkeling er voor jou uit? Wij designers van Leeruniek zijn ontzettend benieuwd hoe (niet-)Leeruniek-gebruikers over dit onderwerp denken. Veel scholen met wie wij in contact komen, stellen ons hier vragen over. We zijn hierover regelmatig met onze gebruikers in gesprek, maar kijken ook graag buiten onze eigen bubbel.

Schuiven jij en/of jouw collega’s aan bij onze Zicht Op Ontwikkeling Hackathon?

Hoe wil jij op jouw school het zicht op ontwikkeling verbeteren? Vanuit je luie stoel ga jij met andere onderwijsprofessionals én onze product-designers aan de slag om creatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen die op jouw school spelen. Samen met jou brainstormen, tekenen en jouw oplossing testen: wij kunnen ons niets leukers voorstellen.

“Leuk dat je het een hackathon noemt. Is het niet gewoon een verkooppraatje?”

Zeker niet! Productontwerpers weten als geen ander hoe belangrijk het is om te luisteren naar de experts. Goede oplossingen bedenken voor uitdagingen op de werkvloer kan alleen als we weten wat die uitdagingen zijn. We zijn dus gewoon razend benieuwd naar jouw ervaringen, input en expertise.

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op.    * We gaan vertrouwelijk om met gegevens en zullen deze nooit aan derden verstrekken.

    Image