Alle 4 de volgtoetsen in Leeruniek

20 oktober, 2020

Het zal niemand ontgaan zijn, de introductie van de 3 nieuwe volgtoetsen: Dia, IEP en Boom. Naast Cito valt er voor scholen nu iets te kiezen. Dit biedt nieuwe mogelijkheden, maar vraagt ook om weloverwogen keuzes. Switchen van volgtoets heeft namelijk heel wat meer voeten in de aarde dan wisselen van eindtoets. Met Leeruniek wordt de keuze een stuk makkelijker.

Read More

Leeruniek gaat ook samenwerken met IEP en Boom!

06 oktober, 2020

Naast Diataal gaat Leeruniek nu ook de samenwerking aan met Bureau ICE en Boom. Dit betekent dat je als school straks met elk van de drie nieuwe volgtoetsen – Dia, IEP en Boom – kunt gaan werken, en nog steeds je analyse binnen Leeruniek kunt doen.

Read More

Leeruniek en Diataal gaan samenwerken!

10 september, 2020

Diataal en Leeruniek gaan elkaars diensten koppelen. De overeenkomst hiervoor is op 1 september ondertekend. Leeruniek komt hiermee tegemoet aan de wens van haar gebruikers om meerdere aanbieders van toetsen toe te laten op haar platform.

Read More

Een brede kijk op ontwikkeling

28 mei, 2020

“Focus op sociaal-emotionele ontwikkeling en welbevinden”, dat hoor je steeds meer onderwijsprofessionals zeggen nu de scholen weer opengaan na een periode van thuisonderwijs.

Read More

Leeruniek, wie we zijn en hoe we werken

15 mei, 2020

Verbindingen maken tussen onderwijspraktijk, -wetenschap en -techniek. Misschien een beetje raar, Leeruniek bestaat al bijna 4 jaar, en we hebben ons nog nooit echt voorgesteld. Bij deze! Wie zijn we en hoe werken we?

Read More