Wij zijn gepassioneerde professionals uit het onderwijs, de wetenschap en de techniek. Samen met meerdere schoolbesturen en aangemoedigd door diverse innovatieversnellers zoals Kennisnet (ICT), Samsung (techniek) en Deloitte (privacy) helpen wij om de kracht van ICT in te zetten voor verdere versterking van het onderwijs.

Bianca Zijtsel
Bianca Zijtsel
Interaction Designer

Als alumni Interaction design van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht ligt mijn kracht bij gebruiksvriendelijkheid en productinnovatie. Ik ga op zoek naar de pijnpunten van leerkrachten en onderzoek waar wij ondersteuning kunnen bieden. Samen met onze gebruikers kijk ik naar de verbeterpunten en doorontwikkeling. Hoe wordt Leeruniek nu gebruikt? En waar is er vraag naar? Wil je graag meedenken of feedback geven dan kun je bij mij terecht.

Milou van der Weele
Onderwijskundig productontwikkelaar

Ik ben betrokken bij de onderwijskundige inhoud van het product. Mijn uitgangspunt is om samen met de klant het product vorm te geven. Daarom coördineer ik verschillende adviesgroepen en validatie-sessies. Zo bouwen we samen aan een product wat past in het huidige, maar ook in het toekomstige onderwijs. Wanneer er vragen zijn over de inhoud en het gebruik van Leeruniek, dan komt u bij mij terecht.

Michiel de Haan
Head of Product

Ik ben een ervaren online professional in product management, e-commerce en strategy sinds 2001 (eBay, Marktplaats, eBuddy en VNU media). Onderwijs is mij met de paplepel ingegoten, ik kom uit een echte onderwijsfamilie. Het voelt voor mij dus ook heel normaal dat ik nu mijn ervaring inzet bij het ontwerpen en ontwikkelen van digitale/ICT-producten om met Leeruniek aan innovatieve oplossingen te werken voor het primair onderwijs.

Robin van der Leeuw
Data scientist

Als gepromoveerd natuurkundige bij de CERN deeltjes-versneller in Genève heb ik ervaring met grote hoeveelheden data. Deze ervaring gebruik ik als data scientist binnen Leeruniek om toetsgegevens van leerlingen te analyseren, en deze op een inzichtelijke manier te presenteren.

Bogdan Banu
Software engineer

Ik werk bij Leeruniek als software-ontwikkelaar. Ik geloof dat we technologie kunnen en moeten gebruiken om de wereld te verbeteren. Al vijf jaar heb ik ervaring bij verschillende start-ups. Dit doe ik het liefst omdat ik denk dat de grootste impact veroorzaakt wordt door kleine, talentvolle teams. Leeruniek is zo’n team.

Valentin Zberea
Software engineer

Ik ben een ervaren software-ontwikkelaar. Bij Leeruniek ben ik belast met het bouwen van het slimste learning analytics platform voor kinderen over de wereld (en ook mijn eigen kinderen). Ik wil een zo toegankelijk en overzichtelijk mogelijke dashboard creëren.

Irena Hof
Schooladviseur

Ik ben verantwoordelijk voor het contact met scholen. Ik zorg ervoor dat de ideeën van scholen vertaald worden naar het technische team, welke deze weer implementeert in de nieuwe features van Leeruniek. Wil je weten hoe jouw school Leeruniek kan gebruiken dan kun je bij mij terecht!

Wim Besselink
Finance & control

Bij Leeruniek ben ik op parttime basis betrokken en naast algemeen klankbord verantwoordelijk voor de financiën. Ik heb 35 jaar “corporate” ervaring, waarvan 20 jaar bij Shanks Nederland als financieel directeur, na 15 jaar accountancy bij KPMG.