Het team

Wij zijn gepassioneerde professionals uit het onderwijs, de wetenschap en de techniek. Samen met meerdere schoolbesturen en aangemoedigd door diverse innovatieversnellers zoals Kennisnet (ICT), Samsung (techniek) en Deloitte (privacy) helpen wij om de kracht van ICT in te zetten voor verdere versterking van het onderwijs.


Jelte de Jongh

Oprichter

Hoi, ik ben Jelte. Gedreven door de passie voor onderwijs en ontwikkeling ben ik Leeruniek gestart. Mijn missie is om onderwijs te versterken en te vergemakkelijken aan de hand van de nieuwste technologieën. Wij doen dit aan de hand van Learning Analytics!

Milou van der Weele

Onderwijskundig productontwikkelaar

Hallo, ik ben Milou. Mijn uitgangspunt is om samen met de klant Leeruniek vorm te geven. Ik coördineer verschillende adviesgroepen en validatiesessies. Heb jij nieuwe wensen of vragen over de onderwijskundige inhoud van Leeruniek, dan kun je bij mij terecht.

Irena Hof

Schooladviseur

Hallo, ik ben Irena. Ik ben verantwoordelijk voor het contact met scholen. Ik verzorg demonstraties op scholen en verzamel de feedback van de klant. Wil je weten hoe jouw school Leeruniek kan gebruiken, dan kun je bij mij terecht.

Michiel de Haan

Head of Product

Hoi, ik ben Michiel. Ik ben een ervaren online professional in product management, e-commerce en strategy sinds 2001 (eBay, Marktplaats, eBuddy en VNU media). Ik kom uit een echte onderwijsfamilie en vind het daarom erg leuk om sinds kort met Leeruniek aan innovatieve oplossingen te werken voor het basisonderwijs.

Robin van der Leeuw

Data scientist

Hé, ik ben Robin. Als gepromoveerd natuurkundige bij de CERN deeltjes-versneller in Genève heb ik ervaring met grote hoeveelheden data. Deze ervaring gebruik ik als data-scientist binnen Leeruniek om leergegevens van leerlingen te analyseren, en deze op een inzichtelijke manier te presenteren.

Bogdan Banu

Software ontwikkelaar

Hallo, ik ben Bogdan. Ik werk bij Leeruniek als software-ontwikkelaar. Ik geloof dat we technologie kunnen en moeten gebruiken om de wereld te verbeteren. Al vijf jaar heb ik ervaring bij verschillende start-ups. Dit trekt mij, omdat ik denk dat de grootste impact veroorzaakt wordt door kleine, talentvolle teams. Leeruniek is zo’n team!

Valentin Zberea

Software engineer

Hallo, ik ben Valentin. Ik ben een ervaren software-ontwikkelaar. Bij Leeruniek ben ik betrokken bij het bouwen van het slimste Learning Analytics dashboard voor kinderen over de wereld (en ook mijn eigen kinderen). Ik wil een zo toegankelijk en overzichtelijk mogelijk dashboard creëren.

Bianca Zijtsel

UX designer

Hoi, ik ben Bianca. Als alumni Interaction design van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht ligt mijn kracht bij gebruiksvriendelijkheid en productinnovatie. Ik ben voortdurend op zoek naar de pijnpunten van scholen en bepaal waar wij ondersteuning kunnen bieden. Wil je graag meedenken of feedback geven, dan kun je bij mij terecht.


Wim Besselink

Finance & control

Hallo, ik ben Wim. Bij Leeruniek ben ik op parttime basis betrokken. Naast een algemeen klankbord, ben ik ook verantwoordelijk voor de financiën. Ik heb 35 jaar “corporate” ervaring, waarvan 20 jaar bij Shanks Nederland als financieel directeur, na 15 jaar accountancy bij KPMG.

Rosanne van Rooijen

Schooladviseur – Leerkracht

Hallo, ik ben Rosanne. Mijn doel is het onderwijs van binnenuit verbeteren, daarom ben ik naast mijn werk als leerkracht als onderwijskundig schooladviseur werkzaam bij Leeruniek. Je kunt mij tegenkomen bij demonstraties en trainingen. Daarnaast houd ik mij bezig met de onderwijskundige verbeteringen van Leeruniek. Heb je vragen stel ze me gerust!

Sophie Lier

Schooladviseur – Leerkracht

Hoi, ik ben Sophie. Bij Leeruniek ben ik verantwoordelijk voor het contact met de scholen. Ik adviseer de intern begeleider en/of leerkracht hoe zij met Leeruniek kunnen werken. Naast het geven van advies, demonstraties en trainingen, werk ik zelf ook nog als leerkracht in Amsterdam. Ik sta twee dagen per week voor een hoogbegaafde groep. Voor mij ligt hier een ultieme combinatie van onderwijs geven en verbeteren.