Online opfristrainingen


Basistraining


Hebben jullie nieuwe collega’s op school of zijn er collega’s bij wie het dashboard een beetje is weggezakt? Speciaal voor hen hebben wij een online basistraining. Net zoals bij de introductietraining raak je in een korte tijd wegwijs in het dashboard en ontdek je de diverse mogelijkheden die Leeruniek biedt.

Tijdens de training wordt uitleg afgewisseld met diverse oefeningen en is er volop ruimte voor vragen, zodat je na de training zelfstandig aan de slag kunt met Leeruniek. Deze training vormt de basis voor verdere trainingen en is ook te combineren met de online analysetraining.


1 uur (paar momenten per jaar)

Iedereen (op individuele inschrijving)

€ 125,- of € 175,- in combinatie met de online analysetraining
Benodigde voorkennis: geen


Analysetraining


Hebben jullie nieuwe collega’s op school of zijn er collega’s die nog niet bekend zijn met het analyseren in Leeruniek. Speciaal voor hen hebben we de analysetraining. Tijdens deze training staat de halfjaarlijkse analyse centraal en leer je aan de hand van de READ-cyclus de resultaten van de toets om te zetten in betekenisvolle én leesbare evaluaties en vervolgaanpak.

Tijdens de training wordt uitleg afgewisseld met diverse oefeningen en is er volop ruimte voor vragen, zodat je na de training zelfstandig met de analyses aan de slag kunt met Leeruniek.


1 uur (paar momenten per jaar)

Iedereen (op individuele inschrijving)

€ 125,- of € 175,- in combinatie met de online basistraining
Benodigde voorkennis: basiskennis


Meest gekozen!

Cito M training


Hebben jullie nieuwe collega’s op school of zijn er collega’s die nog niet bekend zijn met de Cito-M analyse? Speciaal voor hen hebben wij een online Cito-M training. In deze training staat de halfjaarlijkse analyse centraal. Aan de hand van de READ-cyclus leer je de resultaten van de toets om te zetten in betekenisvolle én leesbare evaluaties en vervolgaanpak waardoor je de komende periode weer doelgericht aan de slag kan.


1 uur (paar momenten per jaar)

Iedereen die nog niet bekend is met de Cito-analyse (op individuele inschrijving)

€ 75,-

Benodigde voorkennis: basiskennis