Introductietraining


Bij de introductietraining raak je wegwijs in het dashboard en ontdek je de diverse mogelijkheden die Leeruniek biedt. Daarnaast maak je kennis met de cyclische werkwijze (READ) van Leeruniek die je helpt het onderwijs nog beter af te stemmen op jouw leerlingen. Na de training ben je in staat om zelfstandig alles te vinden in het dashboard. Daarnaast kun je direct je huidige werkwijze onder de loep nemen en de eerste verbeterslagen maken met behulp van het dashboard van Leeruniek. Deze training vormt de basis voor verdere trainingen.


2 uur

Voor het hele team

390,-


Training aanvragen

Cito-analyse training


Dit is de eerste vervolgtraining na de introductie. Tijdens deze training maakt het schoolteam kennis met het doorlopen van de halfjaarlijkse cyclus in Leeruniek (de Cito- M of E analyse). Leerkrachten leren analyseren op verschillende niveaus en hoe zij tot een effectieve evaluatie komen. Met praktische handvatten gaan we direct aan de slag tijdens de training. Daarnaast leren deelnemers de READ-cyclus toe te passen. Door aanpassingen en acties te borgen, investeer je in het professionaliseren van het team en verbeteren van de onderwijskwaliteit.


2 uur

Voor het hele team

650,-


Training aanvragen

Kindkenmerkentraining


Tijdens deze training leer je het goed in beeld brengen van de brede ontwikkeling van de leerling. Essentieel hierbij is om de cognitieve ontwikkeling van de leerling te evalueren en verder te stimuleren. Zo is het belangrijk om te kijken welke elementen ervoor zorgen dat de leerling effectief kan leren en welke dit juist belemmeren. Hoe de stimulerende factoren zich verhouden tot de onderwijsbehoeften en hoe je vanuit een onderwijsbehoefte kunt zien wat een leerling mogelijk belemmert wordt tijdens deze training duidelijk gemaakt. En vervolgens leer je hoe je al deze informatie kort en bondig op kunt schrijven.  


2 uur

Voor het hele team

650,-


Training aanvragen

Overdrachtstraining


Tijdens deze training gaan we aan de slag met een effectieve overdracht in Leeruniek. Na een introductie over het belang van de overdracht binnen een school en de cyclische werkwijze, gaan we gericht aan de slag met het team. De kindkenmerken en een inschatting van het leerlingniveau, zijn de basis voor een effectieve overdracht. Doordat alle informatie die je in een schooljaar verzameld hebt eenvoudig is geborgd in Leeruniek, ben je goed voorbereid op een effectieve overdracht zonder administratieve rompslomp. De nieuwe leerkracht maakt zo een vliegende start in het komend schooljaar.


2 uur

Voor het hele team

650,-


Training aanvragen

Online opfristraining


Hebben jullie nieuwe collega’s op school of zijn er collega’s bij wie het dashboard een beetje is weggezakt? Speciaal voor hen hebben wij een online Opfristraining ontwikkeld. Net zoals bij de introductietraining raak je wegwijs in het dashboard en ontdek je de diverse mogelijkheden die Leeruniek biedt. Daarnaast maak je kennis met de cyclische werkwijze (READ) van Leeruniek. Dit helpt je het onderwijs nog beter af te stemmen op de behoeften van jouw leerlingen. Na de training kun je zelfstandig aan de slag met het dashboard en kun je direct je huidige werkwijze onder de loep nemen en verder verbeteren. Deze training vormt de basis voor verdere trainingen.


2 uur

Directie, IB, leerkracht (op individuele inschrijving)

110,-


Training aanvragen

Training op maat


Wil je een training afgestemd op de behoefte van jouw school? Dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.


Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag


Training aanvragen

Consults


Via een consult met een van onze adviseurs doe je de nodige kennis op om het werken met Leeruniek in jouw school verder te versterken. Deze consults kunnen gaan over specifieke thema’s, zoals bijvoorbeeld het vernieuwde inspectiekader met de daarbij horende referentieniveaus of het vergroten van je zicht op de ontwikkeling door de efficiënte cyclische werkwijze in Leeruniek. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen en we maken een passend aanbod.


Op aanvraag

IB + Directie

Op aanvraag


Consult aanvragen
Image

Contactformulier trainingen & advies

Voor het boeken van een training, meer informatie en/of advies, kun je hier contact opnemen.


    Onderwerp


    Contact gegevens

    Hoe ken je Leeruniek?

    * We gaan vertrouwelijk om met gegevens en zullen deze nooit aan derden verstrekken.

    Image