De schooladviseurs

Van Leeruniek

De schooladviseurs

Van Leeruniek

Heb je een vraag of hulp nodig? Onze schooladviseurs helpen je graag!
Zij kennen het onderwijs van binnen en van buiten en weten daardoor precies waar jij tegenaan loopt.
Maak nu een afspraak in de persoonlijke agenda van één van hen!


Corrie

Onze schooladviseur

Corrie Zwarst-Spit


Na 10 jaar voor de klas te hebben gestaan, zag Corrie tijdens een demonstratie van Leeruniek hoezeer deze werkwijze het onderwijs kan versterken. Door haar werk bij Leeruniek hoopt ze bij te dragen aan een stabiele basis voor kinderen.

Afspraak maken
tessa

Onze schooladviseur

Tessa Huussen


Met jarenlange inzet in diverse functies, variërend van leerkracht tot intern begeleider, heeft Tessa ervaring in het basisonderwijs. Bij Leeruniek zet ze zich dag in, dag uit in om het onderwijs nog beter te maken. Tessa houdt van efficiëntie en overzicht en streeft zo naar zo min mogelijk dubbel werk. Ze krijgt er energie van om scholen, managementteams en leerkrachtenteams te begeleiden om de kwaliteit van het onderwijs te versterken. Klik op de afspraakknop; samen maken we het verschil in de wereld van onderwijs.

Afspraak maken
Corrie

Onze schooladviseur

Irene Mahler


Na haar jaren in het onderwijs, ruilde Irene haar klaslokaal in voor haar auto. Zo bezoekt ze de scholen en geeft ze leerkrachten inzicht in en grip op de ontwikkeling van leerlingen. Met name de diversiteit aan scholen, leerkrachtenteams, leerlingen en de uitdagingen voor de scholen, zijn voor Irene een motivatie om samen het beste uit het onderwijs te halen. Ze denkt graag mee om een zo passend mogelijke ondersteuning te bieden en zo samen met jullie de onderwijskwaliteit te versterken.

Afspraak maken
danielle

Onze schooladviseur

Daniëlle Schrama-Pel


Met een achtergrond als sociaal pedagogisch hulpverlener en vijf jaar ervaring voor de klas, heeft Daniëlle altijd gezocht naar een plek waar beide aspecten van haar achtergrond samenkomen. Gedurende haar loopbaan als leerkracht werkte ze met Leeruniek en toen de kans zich voordeed om als schooladviseur aan de slag te gaan, greep ze deze met beide handen aan. Daniëlle combineert haar expertise in sociale pedagogiek met haar jarenlange ervaring in het onderwijs om jou te helpen. Ze begrijpt de behoeften van mensen en weet hoe ze deze kan koppelen aan de juiste onderwijsoplossingen. Daniëlle staat klaar om je te begeleiden op jouw leerreis en je te helpen bij het vinden van antwoorden op je vragen. Samen werken we aan succes!

Afspraak maken

Leeruniek LinkedIn-ledengroep

Word ook lid!

Wist je dat er voor alle Leeruniek-gebruikers een besloten LinkedIn-ledengroep is?
In deze groep ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste functionaliteiten
van het dashboard, heb je invloed op onze verdere productontwikkeling,
ontvang je regelmatig praktische tips en kun je al je vragen en wensen kwijt.


Word lid
Image