Over Leeruniek

Het is onze missie om het fundament van elke basisschool te versterken. Wij staan voor goed onderwijs, gelijke kansen en een optimale ontwikkeling van iedere leerling.

Leeruniek is hét centrale dashboard waarin je altijd en overal actueel inzicht hebt in de ontwikkelingen op school-, leerjaar-, groeps-, en leerlingniveau. Met behulp van onze werkwijze, zet je deze inzichten eenvoudig om in concrete acties. Is er leervertraging of juist sprake van herstel? Wat zijn eventuele risicogebieden? Welke interventies/acties zijn nodig? Wat voor kansen zijn er in de aanpak van leerkrachten?

Daarnaast kunnen onze experts ook een specifieke vraag voor je onderzoeken. Wil je bijvoorbeeld weten wat de impact van corona op de leeropbrengsten van je school of scholen is, of hoe je de professionalisering binnen je team kunt versterken? We brengen het graag voor je in kaart.


over ons

Onze vacatures:Image

Het verhaal achter Leeruniek


Leeruniek wil het fundament van iedere basisschool versterken, zodat elk kind de kans krijgt om zich naar zijn of haar volledige potentieel te ontwikkelen. In ons gebruiksvriendelijke dashboard heeft iedereen, van leerkracht tot directeur, zicht op de ontwikkeling van leerlingen, groepen en de school als geheel. Je ziet in een muisklik hoe de school, groep en leerlingen ervoor staan, wat de trends zijn en waar de onderwijsbehoeftes liggen. Zo krijgen scholen meer tijd voor mensenwerk dat het verschil maakt.

Voordelen:

  • De sociaal-emotionele ontwikkeling en de cognitieve ontwikkeling van leerlingen komen samen in een gebruiksvriendelijk digitaal dashboard
  • Geeft leerkrachten handvatten om volledig eigenaarschap te pakken over onderwijsprocessen en onderwijsuitkomsten
  • Stimuleert basisscholen een leercultuur te ontwikkelen die zich constant blijft verbeteren