Online opfristrainingen


Analysetraining


Heb jij een teamtraining van Leeruniek gemist het afgelopen jaar of wil jij je kennis weer even opfrissen? Dan hebben wij goed nieuws! Leeruniek biedt weer haar online analysetrainingen aan waarin je in slechts in één uur tijd de basisstappen leert om de halfjaarlijkse analyse uit te voeren. Tijdens deze training krijg je praktische tips en tricks van ervaren trainers en is er volop ruimte om al je vragen te stellen. Zo ben jij na afloop weer helemaal up-to-date en kun je direct de E-toets analyse met vertrouwen uitvoeren.

21 juni van 14:00 - 15:00 
27 juni van 16:00 - 17:00
29 juni van 16:00 - 17:00

1 uur

Iedereen (op individuele inschrijving)

€ 125,-

Benodigde voorkennis: basiskennis dashboard is een pré


Basistraining


Werk je net met Leeruniek of wil je jouw kennis over het dashboard en de cyclische werkwijze opfrissen? Goed nieuws! Er zijn weer nieuwe online basistrainingen gepland. In deze online training nemen we je in een uur mee door het dashboard. Je maakt kennis met de werkwijze van Leeruniek waarbij het cyclisch werken volgens de READ-cyclus centraal staat. Na deze training kun je zelfstandig met Leeruniek aan de slag.

Woensdag 17 januari 15:00 uur
Vrijdag 19 januari 15:00 uur
Donderdag 25 januari 16.00 uur
Donderdag 8 februari 15:30 uur

1 uur

Gebruikers (op individuele inschrijving)

€ 125,-

Geen voorkennis nodigMeest gekozen!

Cito M training


Hebben jullie nieuwe collega’s op school of zijn er collega’s die nog niet bekend zijn met de Cito-M analyse? Speciaal voor hen hebben wij een online Cito-M training. In deze training staat de halfjaarlijkse analyse centraal. Aan de hand van de READ-cyclus leer je de resultaten van de toets om te zetten in betekenisvolle én leesbare evaluaties en vervolgaanpak waardoor je de komende periode weer doelgericht aan de slag kan.


1 uur (paar momenten per jaar)

Iedereen die nog niet bekend is met de Cito-analyse (op individuele inschrijving)

€ 75,-

Benodigde voorkennis: basiskennis


Online begeleiding MT


NU 10% korting!

Adviesagenda


Heb je een vraag over jullie onderwijsplannen, de referentieniveaus op schoolniveau of hoe de READ-cyclus werkt? Of heb je een hele andere vraag over ons dashboard en wil je daar graag over sparren? Boek dan nu een gratis online videobelafspraak van 10 minuten in met een van onze schooladviseurs. We denken graag met jullie mee!

10 minuten videobellen

IB + Directie

Gratis


Adviesagenda
NU 10% korting!

Consult


Via een consult met een van onze adviseurs doe je de nodige kennis op om het werken met Leeruniek in jouw school verder te versterken. Deze consults kunnen gaan over specifieke thema’s, zoals bijvoorbeeld het vernieuwde inspectiekader met de daarbij horende referentieniveaus of het vergroten van je zicht op de ontwikkeling door de efficiënte cyclische werkwijze in Leeruniek. Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen en we maken een passend aanbod.


Op aanvraag

IB + Directie

Op aanvraag

Benodigde voorkennis: n.v.t.NU 10% korting!

Training Onderwijsplan


Tijdens deze training kijken we met de directie en de IB'ers hoe we het onderwijsplan het beste vorm kunnen geven op jullie school. We leggen uit wat een onderwijsplan inhoudt, wat het belang ervan is en hoe je invulling geeft aan het onderwijsplan. Hierbij wordt rekening gehouden met de schoolsituatie en de vaardigheden van het team: waar kan winst behaald worden en hoe helpt het onderwijsplan daarbij? Tijdens de training zetten we een format klaar in Leeruniek dat jullie kunnen gebruiken voor de verschillende vakgebieden om daarna met het team hier verder mee aan de slag te gaan. De teamtraining onderwijsplannen is een logische vervolgtraining.


1,5 uur

IB + Directie

€ 680,-

Benodigde voorkennis: geen

In combinatie met teamtraining Onderwijsplan 10% korting op totaalprijs


NU 10% korting!

Training Basiskwaliteit en Ambities


In deze training staat werken aan onderwijskwaliteit centraal. Het doel van deze training is om de focus te verleggen naar het onderwijsproces in plaats van alleen naar de resultaten te kijken. Tijdens de training komen de volgende vier onderwerpen aan bod: eisen van de inspectie (referentieniveaus), ambities stellen, werken met een streven en cyclisch werken. Vanuit de theorie gaan we vervolgens kijken hoe je dit kunt toepassen in de praktijk. Ten slotte kijken we welke gezamenlijke schoolafspraken bij deze onderwerpen aansluiten.

1,5 uur

IB + Directie

€ 680,-

Benodigde voorkennis: geenNU 10% korting!

Training Schoolanalyse


In de MT-Training Schoolanalyse gaan we dieper in op de analyse van de opbrengsten van jullie school. We begeleiden je bij het begrijpen van de samenhang tussen verschillende kwaliteitsdocumenten binnen jullie school en leren je hoe je een betekenisvolle en inhoudelijk sterke analyse kunt opstellen. Daarnaast delen we strategieën om je team en andere belanghebbenden te betrekken bij het delen van opbrengsten. Tijdens de training gaan we ook praktisch aan de slag met de analyses van jullie eigen school. Onze adviseurs passen de training aan op jullie specifieke schoolsituatie, zodat je de inzichten die je tijdens de training opdoet direct kunt toepassen in de praktijk.

2 uur

IB + Directie

€ 850,-

Benodigde voorkennis: analysetraining basisTeamtrainingen


Introductietraining


Bij de introductietraining maakt het team kennis met de Leeruniek werkwijze waarbij het cyclisch werken volgens de READ-cyclus centraal staat. Aan het einde van de training is het team wegwijs in het dashboard en kunnen ze onder andere de kindkenmerken wegzetten en gemakkelijk de resultaten vinden en aflezen. De introductietraining vormt de basis voor verdere trainingen.

2 uur

Voor het hele team

v.a. € 580,-

Benodigde voorkennis: geen


Analysetraining Basis

Cito, IEP of DIA


Als schoolteam streef je ernaar het beste onderwijs aan je leerlingen te geven. Daarbij is het zinvol om van tijd tot tijd even uit te zoomen en kritisch naar je opbrengsten en handelen te kijken. Om dit zo effectief mogelijk te doen volg je hierbij een cyclisch proces. Aan de hand van de Cito-, IEP- of Dia- opbrengsten volgen we de READ-cyclus in Leeruniek. Tijdens de training leert het team om betekenisvolle én leesbare analyses te maken op (instructie)groepsniveau en leerlingniveau.

2 uur

Voor het hele team

v.a. € 850,-

Benodigde voorkennis: introductietraining


Analysetraining Verdieping

Cito, IEP of DIA


Wanneer leerkrachten de basis beheersen van het analyseren in Leeruniek, kan je een volgende verdiepingsslag maken in het cyclisch werken. Aan de hand van Cito-, IEP- of Dia- opbrengsten staan we tijdens deze training stil bij de uitdagingen van de READ-cyclus. Denk hierbij aan het juist interpreteren van de resultaten en het reflecteren op het eigen leerkrachthandelen. Gedurende de training gaan de leerkrachten zelf aan de slag met (kritisch kijken naar) hun analyses op (instructie)groepsniveau en leerlingniveau.

2 uur

Voor het hele team

v.a. € 850,-

Benodigde voorkennis: analysetraining basisTraining Onderwijsplan


In deze training staat het vullen en werken met onderwijsplannen centraal. Tijdens de training gaan we aan de slag met het invullen van een onderwijsplan en leggen we uit hoe je de onderwijsplannen met elkaar levend houdt. Op deze manier zorgen we ervoor dat er een standaard werkwijze wordt geborgd op school. Het is aan te raden om voorafgaand aan deze training de MT training onderwijsplan te volgen.


2 uur

Voor het hele team

v.a. € 850,-

Benodigde voorkennis: geen

In combinatie met MT training Onderwijsplan 10% korting op totaalprijsOverdrachtstraining


Tijdens deze training gaan we aan de slag met een effectieve overdracht in Leeruniek. Na een introductie over het belang van de overdracht binnen een school en de cyclische werkwijze, gaan we gericht aan de slag met het team. De kindkenmerken en een inschatting van het leerlingniveau, zijn de basis voor een effectieve overdracht. Doordat alle informatie die je in een schooljaar verzameld hebt eenvoudig is geborgd in Leeruniek, ben je goed voorbereid op een effectieve overdracht zonder administratieve rompslomp. De nieuwe leerkracht maakt zo een vliegende start in het komend schooljaar.

2 uur

Voor het hele team

v.a. € 850,-

Benodigde voorkennis: introductietraining


Kindkenmerkentraining


Tijdens deze training wordt een verdiepingsslag gemaakt in het wegzetten van de kindkenmerken. De leerkrachten krijgen handvatten om onderwijsrelevante en overzichtelijke kindkenmerken te schrijven. Ook leren ze hoe je kindkenmerken kunt archiveren die niet meer van toepassing zijn. Het team gaat aan de hand van deze richtlijnen aan de slag met het schrijven en/of verbeteren van de kindkenmerken. Er is ruimte voor feedback door zowel elkaar als de trainer.

2 uur

Voor het hele team

v.a. € 850,-

Geen benodigde voorkennis


Training op maat


Wil je een training afgestemd op de behoefte van jouw school? Dat kan ook! Vraag naar de mogelijkheden via onderstaand contactformulier.

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Benodigde voorkennis: n.v.t.