Het dashboard van
Leeruniek


Leeruniek is een nieuwe manier van werken: het volle potentieel van ieder kind ontwikkelen door slimme inzet van onderwijsdata. Techniek die juist de menselijke kant van onderwijs versterkt.

Meer informatie over Leeruniek
 

Wat staat er in het dashboard?


Image
Image
Image

Leerling

Elke leerling heeft een eigen leerlingprofiel, waarin de totale (leer)voortgang wordt bijgehouden. Door dit continue leerlingoverzicht heeft de leerkracht duidelijk inzicht in de aandachtspunten en persoonlijke onderwijsbehoeften van leerlingen. Hierdoor is de leerkracht in staat om de leerlingen gericht te helpen met groeien.

Groepen

In de groepsmonitor heb je snel een overzicht van leerresultaten die je kunt combineren met de onderwijsbehoeften van de groep. Op basis van deze resultaten en de daaropvolgende analyses kun je instructiegroepen samenstellen die je helpen bij het maken van een gedifferentieerd aanbod.

School en leerjaar

Het schooloverzicht levert een helder overzicht over de voortgang van de school gedurende het schooljaar. Teamdoelstellingen kunnen gemakkelijk worden geanalyseerd en trends worden gemakkelijker te signaleren en te duiden.

Hoe werkt het Leeruniek dashboard?


Ben je benieuwd naar de werkwijze van Leeruniek? In onderstaande video leggen we het je uit.


Hoe werkt het Leeruniek dashboard?


Ben je benieuwd naar de werkwijze van Leeruniek? In onderstaande video leggen we het je uit.


Onderwijs dat versterkt wordt door onderwijsdata


Leeruniek maakt evidence-informed werken mogelijk. Inzicht in de recente ontwikkeling van ieder kind helpt je om zelfverzekerd invulling te geven aan onderwijskundig handelen. Van methode- en Cito-toetsen, onderwijsbehoeften, belemmerende factoren, stimulerende factoren en observaties; alles komt in Leeruniek samen. Een duidelijk overzicht dat leerkrachten ondersteunt bij wat zij het beste kunnen: lesgeven.

DEMO AANVRAGEN

Image
Image
Melinda - Intern begeleider - OBS Vindingrijk

“Heb net de analyses gedaan. Leeruniek is echt
een verademing voor ons als IB-ers.”

Image
Melinda - Intern begeleider - OBS Vindingrijk

“Heb net de analyses gedaan. Leeruniek is
echt een verademing voor ons als IB-ers.”

Image

Demonstratie


Wil je weten hoe Leeruniek te werk gaat en hoe ons programma van data mensenwerk maakt? Laat dan hier je gegevens* achter. We komen graag langs om een demonstratie te geven.    Hoe ken je Leeruniek?

    * We gaan vertrouwelijk om met gegevens en zullen deze nooit aan derden verstrekken.

    Image